Nuffnang Ads

FoLLoWeRs

20 September 2009

Dari jauh Ku Pohon Maaf~

Salam,

Hurm..macam tak percaya je dah raya kan? Rasa sekejap sangat puasa kali ni.Tahun nih, Upin & Ipin pon beraya sakan~Sebab "Kak Ros" dah jahitkan baju Melayu untuk mereka!!Tak payah la drg pakai singlet tuh lagi masa raya..heh..dah advance sket~

Disebabkan itu, kami semua x melepaskan peluang brgambar raya bersama maskot yang berbaju Melayu!!ehehe..


Songkok Upin yang dah senget~Tapi, comel..Err..maskot yang comel, bukan yang dalam tu rk..Harap Maklum~ehehe..

Sebahagian dari staff LCP bergambar dengan maskot.

Ini die, staff wanita di LCp..err..termasuk yang berbaju Melayu dan berkaca mata itu yer!ehehe


Adoi..Asal nak amek gamba staff pompuan jek, mesti ade jugak yang sesat!!Kenapakah~
Disebabkan hari ini ialah Hari Raya, saya ingin memohon maaf kepada rakan2 dan sesiapa saja yang kenal saya.Terutama kepada mereka yang rapat dengan saya..Minta maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau perbuatan yang mungkin tidak saya sengajakan..Semoga hari raya kita pada tahun ini akan menjadi hari raya yang lebih bermakna..~Insya Allah..
Yang menyusun 20 jari (termasuk kaki) meminta maaf,
Nurul..=)

04 September 2009

Egokah Aku??


Salam..

Saja nak share lagu yang tgh suke sgt skarang ni.Maybe some of u guys pernah terbaca status ym saya yang macam ni..

"ku harap tuhan..cabut nyawamu, agar tak ada yang milikimu"..

Kalau dengar lirik dia, memang kita tau ni kire mcm kes obses laa.jom layan sat~


video

For saya laa kan, lagu nih sweet..tp, agak kejam sedikit laa..tgk video clip die pon cm ala2 kejam tp, sedih..layan kan jek la..=)