Nuffnang Ads

FoLLoWeRs

07 April 2015

[ FOOD ] BURGER LAB

Mungkin ramai yang dah pernah dengar atau lihat sendiri gambar di lama sosial tentang Burger Lab kan? Tapi mungkin ramai lagi yang masih takut atau belum berpeluang nak cuba makan di sana.

Kali ni, saya suggest kalau nak cuba burger yang lain sikit, boleh lah cuba di Burger Lab. Terdapat beberapa cawangan yang sudah di buka. Cawangan yang saya pergi ni adalah di PJ.


Apa yang menarik di sini, dekorasi kedai cuku sempoi dan selesa. Cara nak order, anda boleh pilih mana2 hidangan dari menu, kemudian beratur dan bayar di kaunter.

Kat sini mereka berkonsepkan open kitchen di mana anda boleh nampak bagaimana chef menyediakan burger anda. Pada yang sangat hygienic tu, sesuai lah sebab memang dijamin bersih

Nampak tak dapur tu?
Ada beberapa menu yang menarik untuk anda pilih. Disebabkan saya membeli kupon dari online, jadi pilihan saya terhad. Kalau tak tahu nak pilih yang mana atau nak usha-usha dulu burger mana yang ikut selera anda, bolehlah ke laman web Burger Lab

Daya tarikan Burger Lab adalah, haa..cuba tengok warna rotinya. Roti ni nama nya Charcoal Bun sebab warna hitam. Kalau anda tengok, macam keras je kan? Tapi, rotinya sangat-sangat lembut!

Rasanya ni Swisstake Burger. Tak ingat pulak!


Ada juga hidangan set yang didatangkan bersama fries dan air.Wall deco ni menarik di aman mereka menampal gamba-gambar pengunjung sebagai tanda kenangan.