Nuffnang Ads

FoLLoWeRs

24 July 2011

TRANSFORM PLEASE!!

Tolonglah transform! -- itu satu arahan!

Kalau lah aku ada wand macam Harry Potter, dah tentu aku akan sebut spell ni...Transform savvio to myvio~ (hentam aje) hihi..

Inilah akibat apabila savvy tidak lagi menyaving duit anda!

Walaupun minyak yang memang cukup saving, tp bila kereta kecik ni buat hal, pasti anda rasa nak terjun dari tingkat 12..

Wahai savvy daku yang bernombor WPK 43*6, sila lah berbuat baik pada daku..Kalau nak buat jahat, sila tunggu daku kaya terlebih dahulu....



Sekarang, top 1 dalm wish list ialah MYVI! Tengok gamba dan baca spec yg di offer, terasa memang lagi best la!

Humm...Bila duit xde, tapi rasa nak tukar keta, saat ni lah perasaan dan imaginasi mengarut datang.. seperti...

Nak wand Harry Potter..~








1 comment:

sayRA said...

Ha. Beli2. Myvi ni comel la. TApi yang slack die die mia gear tu aku rase cam flimsy sket. Leh goncang2. HUhu.