Nuffnang Ads

FoLLoWeRs

01 August 2010

♥♥♥Happy Friendship Day!!!!♥♥♥

Salam..

Entry ini dah saya taip 4 hari yang lalu..Tapi, saya belum publish kerana masih belum berkesempatan berbuat demikian.Cuma sekarang barulah ada masa menghadap lappy ni.

Hari ini 1hb Ogos.Hari Ahad.


Saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kawan kepada kawan2 saya.

Macamana nak tahu friendship day tuh bile?

Friendship Day akan jatuh pada Ahad pertama di bulan Ogos.!

Kepada kawan-kawan saya, yang saya sayang..dan masih lagi saya sayang dan insya Allah akan sentiasa saya sayang..

Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kepada kamu.
Untuk setiap titisan air mata saya yang kamu lihat dan keringkan..
Untuk setiap gelak tawa saya yang kamu ciptakan
Untuk setiap jam,minit dan saat kamu yang kamu berikan pada saya.
Terima kasih..

Maaf jika saya bukan kawan yang baik.

Terima kasih untuk semua yang telah kamu lakukan untuk saya..


Kamu,

Terima kasih.Akan saya simpan semua kenangan dan lipatkan sebaik mungkin dalam ingatan saya.Terima kasih untuk segala2nya.Terima kasih kerana buat saya gembira dan bahagia.Terima kasih kerana menerima saya seadanya saya.Terima kasih kerana tidak pernah kenal erti penat melayan kerenah keanak-anakan saya.Terima kasih.

Kamu adalah kenangan terindah buat saya..

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu..

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah..


Glad our path crossed!


♥ & Faith,

2 comments:

ibu amirul said...

rupa nya wujud friendship day ni.... akak ingatkan ada dalam kuch kuch hota hai je.... hehehe

nurul said...

hahah..wujud kak..masa saya kat sekolah, kami akan buat mcm2 mase friendship day ni..ada games sumer..ada lak kelas2 senior jual barang2 untuk kite beri pada kawan..=)..seronok~